De Panne - Tips voor de kinderen

De Panne verwelkomt stoere piraten, duinenfeeën, zandduiveltjes, ijsjesmonstertjes en andere coole kids. Duinen en strand vormen een onmetelijk speel- en ravotgebied. Talrijke uitstapjes en activiteiten staan op de kindermenukaart, van een dagje Plopsaland tot bezoekje aan het Vlaams Bezoekerscentrum De Nachtegaal. Hieronder leest u wat er allemaal te beleven valt.

In Plopsaland gaat het dus niet om het hoogste, het vlugste of het meest gedurfde. Het gaat om iets veel spectaculairder: de fantasie van kinderen. En de ouders en grootouders krijgen meteen een verjongingskuur.

Het park is niet alleen opgebouwd rond de populaire figuren, zij zijn ook als verkleed personage aanwezig in het park. Je kan ze een handje geven en zelfs knuffelen en ze gaan graag met de kinderen op de foto. En dagelijks vergast het Groot Theater je op een show met één van de studio 100 - figuren.

Plopsaland blijft ook zijn kindvriendelijke filosofie trouw: alle familieattracties zijn op kindermaat gemaakt en vlot toegankelijk, eventueel mits begeleiding.